сряда, 24 февруари 2016 г.

Ко-миксер - За децата

Първият цветен брой на "Ко-миксер" вече е факт!
За да бъде още по-различен, решихме да селектираме комикси специално за деца. Когато ни хрумна тази идея, не предполагахме трудностите, с които ще се сблъскаме. Отговорността, която носи това да се избира за деца, и многобройните чудесни комикси, които получихме, усложниха задачата до толкова, че имахме нужда от помощ. Поискахме мнението на още хора, с поглед върху изкуството - художник,  дизайнер, учител и двама безпристрастни читатели - възрастен и дете. След седмици усилена дискусия, финализирахме селекцията и резултатът вече е налице - "Ко-миксер - за децата" излезе на 20 февруари 2016 г.


В 144 страници са събрани 26 цветни комикса - малко или много ориентирани към читатели деца. Има приказки, приключения, сънища, размишления, кучета, котки, прасета, охлюви :)
На 20 февруари събрахме автори и любители на комикси в най-новия клуб за настолни игри в София - Mulligan Board Games Club, където, в приятна обстановка, всеки можеше да разгледа цветните страници на новото издание.

снимка - Анна Цочева

снимка - Анна Цочева

Отзивите, които получихме, бяха изцяло позитивни, но ако желаете да се уверите сами, не се колебайте да потърсите новия брой на "Ко-миксер" близо до вас!

Няма коментари:

Публикуване на коментар