сряда, 4 юни 2014 г.

С комикси на море

Новият брой най-после достигна една черноморска дестинация - Варна! Брой 5, както и предишните четири, може да бъде открит в магазин "На тъмно" - само попитайте! Щастливи сме да обявим, че "Ко-миксер" може да бъде открит вече и на още едно място във Варна - това е галерията Contemporary space.
И тъй като все си намираме причини да се връщаме във Варна, това лято открихме още една - младежкия фестивал FUN CITY. Нашият екип ще вземе участие в таз годишното издание на фестивала, като проведе работилница за комикс-фензин. Идеята е заедно с участниците сами да измислим, нарисуваме, сглобим и разпространим наше комикс издание. Изготвянето му ще се случи в рамките на 6 дни по 3 часа, като желанието ни е да преведем участниците през един по-детайлен и разгърнат във времето процес на създаване на комикси и независими печатни издания.
Каним всички млади варненци и гости на града, които имат интерес към комиксите и искат да създават такива, да ни пишат на и-мейл co.mixerbg@gmail.com, като ни изпратят трите си имена и няколко свои творби до 1 юли.


Не бъдете срамежливи относно творбите си и ни пращайте смело! Те ще бъдат взети под внимание, в случай, че има твърде много желаещи, защото местата в работилницата все пак са ограничени. Не се колебайте да ни пишете и относно въпроси и колебания, които имате, свързани с нея! Чакаме ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар