петък, 16 август 2013 г.

Снимки и рисунки от София диша, 11 август 2013

Прекарахме неделята по един особено приятен и зареждащ начин, като част от "Словото зове" на София Диша. Обитавахме кътчето наречено "тента 14", където не пропуснахме да си направим комикс-джем и комикс-стена с листчета паметки.Стената ни се радваше на интерес, макар че някои от заинтересованите не се престрашиха да се включат. Ще имат възможност да го направят тази неделя на улица Пиротска! В джема се включиха всякакви хора, малки и големи, което го направи доста пъстър и оживен. Не успяхме да съберем целия материал, който се сътвори, защото някои от авторите решиха да си го вземат за спомен, все пак се радваме, че сме създали този спомен заедно :)


За нас беше изключително приятно да чуем от хората, посетили щанда ни, че и друг път са виждали изданието из различни места в София или пък на предишни фестивали :) За една седмица имаме 20 нови харесвания на страницата във фейсбук, което е чудесно! 


 Ето някои от рисунките от джема на 11ти:
 Благодарим на всички, които ни навестиха, които се включиха в джема и стената!


Ще се радваме много да ви ви видим отново тази неделя, 18ти август на ул. "Пиротска". Тогава ще представим новия ни 4ти брой на тема "ШУМ". Той съдържа комикси от 31 автори в 112 страници и разбира се, е най-добрият досега! 

3 коментара:

 1. Здравейте! Брой 3 и брой 4 на Комиксер могат ли да бъдат намерени в някоя книжарница? И ако да в коя?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей! Брой 3 на Ко-миксер можеш да намериш на няколко места в София -> http://co-mixer.blogspot.com/p/blog-page_3.html Информацията е актуална, с изключение на Ателие Свежи.
   Ще представим за първи път пред публика 4ти брой в неделя, така че него още го няма никъде :)

   Изтриване
  2. Благодаря за информацията :)

   Изтриване