вторник, 6 ноември 2012 г.

Велик Търновски комикс-джем в клуб "Таралеж"

През чудно топлите първи почивни дни от месец ноември се случи третият подред Велик Търновски комикс-джем, който се състоя в клуб за културни инициативи "Таралеж".
Още ненавършил година от създаването си, клубът вече е съществена част от младежкия културен живот на Търново и е едно изключително приятно и уютно място, за всеки, който се интересува от съвременни форми на изкуството. Намира се на Самоводската Чаршия в град Велико Търново и освен по огромния таралеж, нарисуван на стената, ще го познаете и по това, че там винаги се случва нещо. Така че ако попаднете в Търново, не се колебайте да го посетите.
В третия Велик Търновски комикс-джем този път се включи и "Ко-миксер" с кратко представяне на идеята на проекта. Не просунахме и да напомним за нашия призив за творби за трети брой на тема "СЛАБОСТИ".
 Първи и Втори брой на списанието вече можете да откриете в клуб "Таралеж". 

Джемът беше оживен, забавен и изключително успешен, с много добри попадения. Появиха се характерни повтарящи се и типично търновски мотиви, като автобуси, червеи и нинджи.  Снимки от събитието, могат да се видят тук, а резултатите от джем-а тук.
Успехът на този пореден джем ни накара още отсега да мислим да насрочим следващ. Благодарим за гостоприемството на клуб "Таралеж"!

Ако вие имате желание да организирате комикс-джем във вашия град, не пропускайте да ни поканите. Ще дойдем и ще носим халва :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар