четвъртък, 12 септември 2013 г.

Ко-миксер на Aniventure 2013


И тази година не пропуснахме Aniventure - най-голямото събитие за аниме и манга култура в България, където представихме вече четири броя от "Ко-миксер".
Много сме щастливи да отбележим повишеният интерес на посетителите, както и многобройните въпроси "Кога излиза следващият?" Това много ни радва и се надяваме да можем да отговорим възможно най-скоро!



Тази година бяхме подготвили няколко занимания с посетителите на Aniventure.
Първият ден, заедно с Анна Цочева от Манга Академия направихме работилница за текст в комикса с кратка лекция. Има интересни резултати, надяваме се да сме ви провокирали да експериментирате!
През втория ден успяхме да си организираме малък комикс-кът на щанда, който се радваше на няколко доста ентусиазирани читатели. Радваме се, че се включихте и в играта, която бяхме организирали на щанда ни - да сглобите сами комикс от разбърканите панели на 3ти брой на "Ко-миксер". Направихме този експеримент за първи път и го смятаме за успешен.


Вторият ден не мина и без един вече традиционен комикс-джем, в който се включи разнообразна група от хора. Благодарим ви за интереса, радваме се, че бяхме част от това чудесно събитие и от невероятната му и гостоприемна атмосфера !
 Още резултати от джема можете да видите на фейсбук страницата на ComicsBistro
Още резултати от сглобяването на комикси можете да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар