понеделник, 3 септември 2012 г.

"Ко-миксер" на Анивенчър 2012

Нашият комикс-сборник отбеляза присъствие и на тазгодишния Анивенчър – фестивал за аниме и манга. Бяхме щастливи да видим, колко много хора се спряха на нашия щанд и се заинтересуваха от проекта ни. 

Радвахме се и на повишения интерес към книгоразделителите на братското ни Comics Bistro , които красиха щанда на "Ко-миксер" и през двата фестивални дни.


Специални благодарности към всички, които се включиха в комикс-джема! 
Вярваме, че за всички участвали беше забавно и креативно преживяване и се надяваме, че биха се включили отново.


Ето ги и творбите, които се получиха от джемовете повреме на София диша и на двата дни на Анивенчър!











 Тези са напълно завършените. 


















5 коментара:

  1. На Анивенчър си купих и двете ви книжки и искам да ви кажа, че съм впечатлена. Наистина много ми харесаха историйките вътре. Продължавайте в същия дух. Очаквам още такива сборници в бъдеще. Искам да ви попитам как може човек да се включи в някой от тях?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! Много се радваме, че си харесала "Ко-миксер" ! Следващият ни брой ще е отворен за всички, които искат да участват. Скоро трябва да обявим темата на трети брой в блога ни и на страницата във фейсбук. Ако те вдъхнови, можеш да нарисуваш свой комикс и да ни го пратиш! :)

      Изтриване
    2. Много благодаря за информацията, ще следя страницата ви :)

      Изтриване
  2. Отговори
    1. И ние се забавлявахме. Ако имаш желание отново да участваш в нещо подобно, можеш да следиш форума на Comics Bistro (http://comicsbistro.net/forum/), където обикновено се уговаряме за джемове =)

      Изтриване