понеделник, 8 декември 2014 г.

Коледни пакети от "Ко-миксер"

Идва краят на още една доста комиксова година. Нашият екип с радост отбеляза излизането на "Ко-миксер" на електронния пазар на vetrovete.com, издаването на брой 5, изчерпването на последните бройки от първи брой. И тази година създадохме нови приятелства, обикаляйки с изложбата "Comics Sans Sens", организирайки работилница за комикс-фензин на FUN CITY във Варна и с нашия пръв конкурс за сценарий. С радост продължихме традицията да посещаваме чудесни фестивали и отново получихме страхотни комикси за отворената ни покана за брой 6 на тема "Чудо".

Докато работим по новия ни брой, искаме да ви предложим да зарадвате себе си или приятел с комикс-пакет и подарък от нас. Този месец имате възможността да се сдобиете с 2,3,4 и 5 брой с отстъпка и подарък - картичка от екипа или рисувани стикери. Пакет от 2, 3 и 4 брой очаква и тези, които не са имали възможността да се сдобият с броевете ни от 2012-а и 2013-а година.



Толкова бяхме заети тези изминали месеци, че не забелязахме, че последният ни 5-и брой също е почти изчерпан. Така че, побързайте - това е една от последните възможности да се сдобиете с него!


Коледните пакети можете да откриете в София, при приятелите ни от книжарница "Сгъни хартийка!", които се помещават на нов адрес - ул. "Цар Асен" 29 и Greeny Art Shop на ул. " Иван Вазов " 20, както и във Варна, на Коледното издание на AniFest, в Дворец на Културата и Спорта, на 20-и декември.



Няма коментари:

Публикуване на коментар